Mediation

Zeker als u kinderen heeft is mediation vaak de beste en meest duurzame manier om uit elkaar te gaan. U blijft door uw kinderen immers met elkaar verbonden en de noodzaak voor een goede communicatie is na de scheiding eigenlijk nog groter dan tijdens het huwelijk.

Bij mediation zit u aan tafel met een onafhankelijk en deskundige mediator. Deze helpt u om samen afspraken te maken, praat met u over de onderlinge communicatie en geeft u de nodige juridische informatie om tot goede afspraken te komen, of – in bijzondere gevallen – daarvoor, in overleg met u, een derde deskundige in te schakelen.

In veel gevallen is de scheiding in 3 tot 6 maanden rond, vaak veel sneller en goedkoper dan als u ieder een eigen advocaat inschakelt.

Mediation is ook mogelijk voor andere geschillen op het gebied van het familierecht, zoals geschillen over alimentatie en over omgang en gezag.

Ada Montessori en Linda Lesmeister zijn aangesloten bij de Vereniging Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en bij de Mediatiorsfederatie Nederland (MfN).

Mediators

Ada Montessori

Advocaat & Mediator

Rob Caubo

Advocaat & Mediator

Linda Lesmeister

Advocaat & Mediator

Marcel Groen

Advocaat & Mediator

Neem contact met ons op om vrijblijvend kennis te maken.