winkelstraat in Almere

Linda Lesmeister

Linda Lesmeister“Kinderen hebben niet om een scheiding of problemen tussen de ouders gevraagd en kunnen er wel veel last van hebben. Ik vind het belangrijk bij het behandelen van zaken ook oog te hebben voor hun belangen.”

Linda Lesmeister is sinds 2003 werkzaam als advocaat in Almere. Zij is ook mediator. Haar specialisatie ligt op het gebied van het Personen- en Familierecht, het Jeugdrecht en het (Jeugd)Strafrecht. Zij is aangesloten bij de Vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediator (VFAS), de Vereniging Nederlandse Jeugdrecht Advocaten (VNJA), de Mediators Federatie Nederland (MfN), en wordt regelmatig door de rechtbank benoemd tot bijzonder curator.

Het bewaken van de belangen van kinderen heeft haar prioriteit in zaken waar het gaat om echtscheiding, verdeling van de zorg- en opvoedingstaken (omgang) etc., maar ook indien minderjarigen onder toezicht worden gesteld, uit huis worden geplaatst of in aanraking komen met politie of justitie.

Vanaf 1 juni 2015 heeft zij zich aangesloten bij GCM Advocaten. Binnen dit kantoor oefent zij voor eigen rekening en risico haar advocatenpraktijk uit.

 
  • Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators
  • Mediatorsfederatie Nederland (MfN)