GCM advocaten is op zoek naar een kostenmaat

Vacature kostenmaat

Groen Caubo Montessori Advocaten (GCM) is een gevestigde naam in Almere. Ons kantoor is 23 jaar geleden opgericht door de naamgevers. Wij zijn actief in civiel recht, arbeidsrecht, vastgoed recht, strafrecht, personen/familierecht en mediation.

Je kunt ons advocaten ‘oude stijl’ noemen wat betreft instelling, beroepsethiek, integriteit en het belang van de cliënt vooropstellen. ‘Nieuwe stijl’ zijn we qua bedrijfsvoering, efficiency en werksfeer.

We bieden plaats aan een ervaren advocaat (m/v) om als kostenmaat ons team te versterken.

Je bent bij voorkeur werkzaam in het civiel recht en het arbeidsrecht, hebt je eigen praktijk, kunt nieuwe klanten aan je binden en ook bestaande klanten van GCM bedienen.

Met onze kostenmaten delen we méér dan alleen de kosten. We zoeken iemand met dezelfde bezieling voor het werk. We wisselen van gedachten over zaken die ons bezig houden en hopen dat je meedenkt over de kantoororganisatie. Ten slotte drinken we graag af en toe een biertje met elkaar.

Iets voor jou? Laat je telefoonnummer even achter voor een nadere kennismaking!

  • Max. bestandsgrootte: 100 MB.

Vacature juridisch secretaresse

 

GCM-advocaten zoekt een

SECRETARESSE (m/v) VOOR 32 UUR PER WEEK

in ieder geval op de donderdag en vrijdag

Groen Caubo Montessori advocaten is sinds 1998 een gevestigde naam in Almere en omgeving. We zijn een team van 6 ervaren advocaten, ieder op zijn/haar terrein gespecialiseerd in civiel recht, arbeidsrecht, onroerend goed recht, strafrecht en personen- en familierecht, werkzaam voor ondernemers en particulieren, voor betalende cliënten of op basis van gefinancierde rechtsbijstand. We zijn gedreven professionals, met hart voor het recht, ons werk, onze zaken en onze cliënten.

Werken bij GCM

Je werk als secretaresse is veelzijdig en afwisselend. Onze advocaten zijn van deze tijd en doen veel zelf, maar hebben jou ook hard nodig. Je ontvangt cliënten, beantwoordt de telefoon, verwerkt binnenkomende en uitgaande mails en post (waaronder processtukken), ondersteunt de juristen bij het uitwerken of redigeren van ingesproken tekst, archiveert afgesloten dossiers, houdt de agenda’s bij en nog veel meer; kortom, je bent een onmisbare spin in het web. De lijnen zijn kort, de sfeer is informeel en collegiaal. We werken hard maar hebben het ook graag over andere dingen.

Ben jij onze ideale secretaresse?

Dan ben je iemand die van aanpakken weet, betrokken is, accuraat, flexibel, servicegericht en (meestal) met een opgewekt humeur. Die zelfstandig is, maar ook prima in een team kan werken. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift, een opleiding tot secretaresse of daaraan gelijkwaardig en ervaring met MS Office. Ervaring in de advocatuur (en met software voor de advocatuur) is niet per se nodig, maar natuurlijk zeer welkom.

Wat wij je bieden

Een interessante, veelzijdige baan in een eigentijdse werkomgeving. Een marktconform salaris, in overeenstemming met je opleiding en ervaring. Pensioenopbouw. Wij vragen flexibiliteit, maar bieden deze zeker ook.

 

Belangstelling? Kennis maken?

 

Ben je enthousiast, flexibel en nauwgezet? Mail of bel met Ada Montessori (montessori@gcmadvocaten.nl) of Marcel Groen (groen@gcmadvocaten.nl); tel nummer 036-5486110.

  • Max. bestandsgrootte: 100 MB.