winkelstraat in Almere

Marcel Groen

Marcel Groen“Ons uitgangspunt is in alle gevallen oplossingsgericht. Hoe kunnen wij zo efficiënt mogelijk de belangen van onze cliënten behartigen? In de meeste gevallen kan zo’n oplossing buiten een rechtszaak worden gevonden. Slechts als een procedure onvermijdelijk is, brengen wij de zaak voor de rechter. Ook dan heeft u “een goeie” aan ons.”

Marcel Groen (1961) studeerde aan de Rechtenfaculteit van de Universiteit van Amsterdam en werkt sinds ’89 in de rechtshulp. Begin ’99 was hij een van de oprichters van Groen Caubo Montessori advocaten. Hij is gespecialiseerd in onroerend goedrecht en heeft ook veel ervaring in arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Daarnaast wordt Marcel Groen regelmatig door de rechtbank benoemd tot curator in faillissementen. Hij geeft cursussen Arbeidsrecht en Burgerlijk Procesrecht aan juristen en niet-juristen. Marcel Groen doet mediations op het gebied van het ondernemingsrecht, het arbeidsrecht en het insolventierecht. Hij heeft zijn opleiding als legal mediator genoten bij het ADR instituut te Amsterdam (http://adrinstituut.nl/nl/home). Marcel Groen is u graag van dienst op één van de bovengenoemde gebieden.

Marcel Groen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

–    algemene praktijk civiel recht

–    arbeidsrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

  • Marcel Groen
  • Groen Caubo Montessori advocaten
  • Randstad 22-143
  • 1316 BW Almere
  • T: 036 54 86 110
  • E: groen@gcmadvocaten.nl