Marcel Groen

Advocaat & Mediator

  • Vastgoedrecht 100% 100%
  • Ondernemingsrecht 95% 95%
  • Insolventierecht 90% 90%
  • Arbeidsrecht 80% 80%

Over Marcel Groen

Marcel Groen (1961) studeerde aan de Rechtenfaculteit van de Universiteit van Amsterdam en werkt sinds ’89 in de rechtshulp. Begin ’99 was hij een van de oprichters van Groen Caubo Montessori advocaten.

Expertises

Hij is gespecialiseerd in onroerend goedrecht en heeft ook veel ervaring in arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Hij geeft cursussen Arbeidsrecht en Burgerlijk Procesrecht aan juristen en niet-juristen. Marcel Groen doet mediations op het gebied van het ondernemingsrecht, het arbeidsrecht en het insolventierecht. Hij heeft zijn opleiding als legal mediator genoten bij het ADR instituut te Amsterdam (http://adrinstituut.nl/nl/home). Marcel Groen is u graag van dienst op één van de bovengenoemde gebieden.

Ons uitgangspunt is in alle gevallen oplossingsgericht. Hoe kunnen wij zo efficiënt mogelijk de belangen van onze cliënten behartigen? In de meeste gevallen kan zo’n oplossing buiten een rechtszaak worden gevonden. Slechts als een procedure onvermijdelijk is, brengen wij de zaak voor de rechter. Ook dan heeft u “een goeie” aan ons.”

Marcel Groen
Groen Caubo Montessori advocaten
Randstad 22-143
1316 BW Almere
036-54-86-110
groen@gcmadvocaten.nl

Neem contact met ons op om vrijblijvend kennis te maken.