Ons uitgangspunt is in alle gevallen oplossingsgericht. Hoe kunnen wij zo efficiënt mogelijk de belangen van onze cliënten behartigen? In de meeste gevallen kan zo’n oplossing buiten een rechtszaak worden gevonden. Slechts als een procedure onvermijdelijk is, brengen wij de zaak voor de rechter. Ook dan heeft u “een goeie” aan ons.”

Marcel Groen

Advocaat & Mediator

  • Vastgoedrecht 100% 100%
  • Ondernemingsrecht 100% 100%
  • Insolventierecht 100% 100%
  • Arbeidsrecht 100% 100%

Over Marcel Groen

Marcel Groen (1961) studeerde aan de Rechtenfaculteit van de Universiteit van Amsterdam en werkt sinds 1989 in de rechtshulp. Begin 1999 was hij een van de oprichters van Groen Caubo Montessori advocaten.

Expertises

Marcel Groen voert een algemene civielrechtelijke proces- en adviespraktijk voor ondernemers en particulieren. Hij heeft zich toegelegd op contractenrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht en vastgoedrecht. Hij geeft cursussen Arbeidsrecht en Burgerlijk Procesrecht aan juristen en niet-juristen. Marcel Groen doet mediations op het gebied van het ondernemingsrecht, het arbeidsrecht en het insolventierecht. Hij heeft zijn opleiding als legal mediator genoten bij het ADR instituut te Amsterdam (http://adrinstituut.nl/nl/home). Marcel Groen is u graag van dienst op één van de bovengenoemde gebieden.

Rechtsgebiedenregister

Marcel Groen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
– Algemene praktijk (burgerlijk recht)
– Arbeidsrecht
Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Marcel Groen
Groen Caubo Montessori advocaten
Randstad 22-143
1316 BW Almere
036-5486110
groen@gcmadvocaten.nl

Neem contact met ons op om vrijblijvend kennis te maken.