“Het recht is continu in ontwikkeling; ik vind het belangrijk om als advocaat op de hoogte te blijven van die veranderingen en steeds te zoeken naar nieuwe juridische mogelijkheden.”.

Ron Kuizenga

Advocaat

  • Ondernemingsrecht 100% 100%
  • Insolventierecht 100% 100%
  • Arbeidsrecht 100% 100%
  • Vastgoedrecht 100% 100%
  • Erfrecht 100% 100%

Over Ron Kuizenga

Ron Kuizenga (1965) studeerde rechten aan de Rijks Universiteit Groningen en maakt sedert juli 2019 deel uit van GCM Advocaten. Daarvoor was hij vele jaren als partner verbonden aan een groot advocatenkantoor waarvoor hij sinds 2002 als vestigingsleider/advocaat werkzaam was op de vestiging Almere. In juli 2018 is hij zijn eigen praktijk gestart.

Expertises

Ron voert een algemene civielrechtelijke proces- en adviespraktijk voor ondernemers en particulieren. Hij heeft zich toegelegd op ondernemingsrecht, arbeidsrecht, vastgoedrecht, insolventierecht en erfrecht. Hij schuwt de juridische discussie niet, maar staat bekend om een pragmatische, oplossingsgerichte aanpak.

Rechtsgebiedenregister

Ron Kuizenga heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
– Algemene praktijk (burgerlijk recht)
– Arbeidsrecht
Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Ron Kuizenga
Groen Caubo Montessori advocaten
Randstad 22-143
1316 BW Almere
036-5486110
kuizenga@gcmadvocaten.nl

Neem contact met ons op om vrijblijvend kennis te maken.