winkelstraat in Almere

Renate van de Hoef

Renate van de Hoef“Creativiteit is hèt wapen in de rechtsstrijd, en tegelijkertijd de olie in de machine van de onderhandeling. Het stelt je in staat niet de gebaande wegen te gaan, maar net even die andere stap te zetten”.

Renate van de Hoef (1985) is afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht, waar zij een brede interesse heeft ontwikkeld voor de civiele rechtspraktijk. Tijdens haar studie was zij werkzaam als juridisch medewerker in een mediationpraktijk. Na haar studie is zij in 2011 beëdigd als advocaat en werkzaam bij Groen Caubo Montessori Advocaten, alwaar zij is opgeleid in het voeren van een algemene civiele procespraktijk. Renate beschikt inmiddels over een ruime ervaring in het voeren van juridische procedures en heeft daarbij een liefde ontwikkeld voor het Vastgoedrecht. Zij staat regelmatig aannemers, makelaars en verhuurders bij in procedures bij de rechtbank of juist bij het voorkomen van zo’n procedure. Renate treedt niet alleen op voor bedrijven, maar ook voor particulieren in bijvoorbeeld burengeschillen, huurzaken en VvE- of bouwrechtzaken.

Renate volgt de postacademische specialisatieopleiding Grotius Onroerend Goed en zij is lid van de Vereniging Vastgoed Juristen (VVJ) en de Vereniging van Appartementsrechtjuristen (JvA). Daarnaast publiceert Renate regelmatig voor verschillende vakbladen.

Renate is graag úw partner op het gebied van het vastgoedrecht en alle daaraan verwante zaken.

  • Renate van de Hoef
  • Groen Caubo Montessori advocaten
  • Randstad 22-143
  • 1316 BW Almere
  • T: 036 54 86 110
  • E: vandehoef@gcmadvocaten.nl